Neem vrijblijvend contact op met ons

side col a tot z tuinen

A tot Z Tuinen
Oude Kerkpad 11
2461 EW Ter Aar
Kvk: 28089930

Tel: 0172-605777

Tuinonderhoud

Voor het onderhoud staan wij het gehele jaar voor u klaar: Van klein onderhoud tot groter achterstallig onderhoud of vernieuwende tuinrenovaties. Voor het snoeien en- of kappen van bomen, het verzorgen van uw beplanting tot het schilderen van uw blokhut. Of het nu snoeien of schoffelen betreft, wij nemen u dit werk graag uit handen.

collage20 srcset large

Tuinbestrating

Of het nu een nieuwe bestrating of een herbestrating betreft, de bestrating vormt een belangrijk aspect in de tuin Voor de hovenier is dit een belangrijk onderdeel om zo tot een goed geheel in de tuin te komen. Wat u voorkeur ook is, natuursteen in zandcement, een vernieuwd terras of het vergroten van uw parkeerplaats, wij adviseren u graag voor het juiste straatwerk.

TuinbestratingAtotZTuinen srcset large


Tuin beplanting

Bij de aanleg van een tuin, is de beplanting natuurlijk de eyecatcher. De keuze van het ‘groen’, is wat de tuin echt afmaakt. Van grote bomen tot vaste planten, het is een aanwinst voor de tuin. Wij adviseren u graag, wat het beste in uw tuin past, zonder uw voorkeur en wensen uit het oog te verliezen.

AtotZTuinenBeplanting


Damwand en beschoeiingen

Om te voorkomen dat oevers aan de waterkant instorten, wordt er voor een beschoeiing langs de oeverkant gekozen. Een damwand is een verticale oeverversteviging, die vaak bij zware belasting langs sloten en vijvers aangebracht wordt. Vraag ons gerust voor een passend advies.

DamwandenbeschoeiingAtotZTuinen srcset large

Vlonders

Een vlonder is zowel voor een grote als een kleine tuin geschikt en geeft de tuin een warme uitstraling. Van gewolmaniseerd hout of hard hout, wij maken het voor u. Nieuw in het programma zijn de vlonders van kunststof. Makkelijk in onderhoud, maar zeker niet veel duurder dan hout. Vraag er naar, het is de moeite waard.

VlondersAtotZTuinen srcset large


Blokhutten

Voor meer opslagruimte, een extra rustplek in de tuin, als hobby werkplek, of als sauna, aan u de keuze. Een prieel voor de sfeer of een blokhut met veranda, wij realiseren graag uw wensen.

BlokhuttenAtotZTuinen srcset large


Schuttingen & IJzerhekwerk

Bent u het zat altijd weer die haag te snoeien? Natuurlijk kunnen wij dat voor u doen, maar een schutting kan ook en u krijgt er ook meer ruimte voor terug. Zowel hard hout als gewolmaniseerd hout is een goede oplossing, mits de palen maar van hard hout zijn, (dit verlengt de levensduur aanzienlijk).

Ook voor de betere kwaliteit ijzerhekwerk, bent u bij ons aan het juiste adres, op maat gemaakt en vakkundig geplaatst.

BlokhuttenAtotZTuinen srcset large SchuttingenenijzerhekwerkAtotZTuinen srcset large


Vijvers

Het ultieme genieten van menig tuinliefhebber is natuurlijk water in de tuin. Niet alleen vijvers met vissen of vijvers met waterlelies maar ook waterlopen en waterornamenten, zijn zeker de moeite waard, om over na te denken. Zoals u ziet, wij doen de tuin voor u van A tot Z.

VijverAtotZTuinen srcset large

Ook voor tuinverlichting, sproeisystemen, muurtjes metselen, veranda’s, overkappingen en pergola’s kunt u bij ons terecht.